ESCO energiaszolgáltatás

Jahnk_1_bAz ENER-G Energia Technológia Zrt. ESCO (Energy Service Company – energiaszolgáltató cég) szolgáltatásait egyformán kínálja a magán- és a közszféra szereplőinek.

A megkötött szerződéseink száma bizonyítja, hogy egy jól működő, életképes megoldásról van szó, ahol energetikai rendszerének megvalósítása az Energ Zrt. által kínált finanszírozási megoldással kombinálva Önnek közvetlenül egy fillérjébe sem kerül, mivel a beruházás megtérülését az elért megtakarítások fedezi.

Az ESCO szerződés keretében az ENER-G Energia Technológia Zrt. megtervezi, kivitelezi, finanszírozza a beruházást, majd a berendezéseket karbantartja és üzemelteti.

Az általunk kínált megoldások alkalmasak:
- hőellátó rendszerek (gőz, fűtés, használati meleg víz) átalakítására és/vagy
világítás korszerűsítésre

Mindkét esetben az ENER-G Energia Technológia Zrt., mint beruházó jelenik meg, átalakítja, modernizálja a meglévő berendezéseket, vagy újakat telepít. Az installáció mértéke és műszaki tartalma a jelenlegi költségektől függ: ez adja a számítások kiinduló alapját, ennél többet a vevő nem fizethet.

A hosszú távú üzemeltetési szerződés keretében működtetjük és tartjuk karban a ránk bízott eszközöket, és energiát szolgáltatunk a megrendelőnk részére. Az új rendszer és a szakszerű üzemeltetés eredményezte megtakarításból pedig törleszthető a beruházás. A szerződés végén a megrendelő egy korszerű, szinte új rendszert vesz át, melynek üzemeltetését, karbantartását szívesen végezzük a továbbiakban is.

Kapcsolódó anyagok