Az ENER-G Energia Technológia Zrt. fő célkitűzése, hogy az Ön vállalkozása számára is  elérhető, energiahatékony megoldásokat nyújtson a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés jegyében.

  • Füstgáz hőhasznosítás

   A füstgáz hőhasznosító jelentős energia megtakarítást eredményez, csökkenti az energia felhasználást, és ezzel csökken a káros anyag kibocsátás is. Ezek a konstrukciók pályázati forrásból vagy ESCO megoldásokkal finanszírozhatók.
  • Energetikai tanúsítvány

   Költségcsökkentő energetikai tanúsítványok és energetikai felmérések készítése ipari és kereskedelmi létesítmények részére, feladathoz szabott szaktanácsadási szolgáltatásokkal, komplex energiatermelési megoldásokkal.
 • Új Széchenyi Terv támogatásával


  A projekt célja a Bajai Szent Rókus Kórház hőtermelői primer oldalának részbeni kiváltása megújuló energiával.
  A meglévő földgáztüzelésű kazánpark már csak mint csúcs igényeket kielégítő hőtermelő marad meg. Az alap hőigény
  ~1 MW-os tartományig biomasszából fedezhető.
   
  A kórház legtöbb épületének hőellátása távhő energiával történik. Minden egyes épület önálló hőközponttal rendelkezik, amely a távhő hálózatról érkező hőenergiát szabályozottan, hőcserélőkön keresztül adja át a szekunder körnek, majd a fogyasztóknak.
   
  Az új biomassza kazán a távhő gerinc vezetékre való csatlakozással biztosítja a megújuló hőenergiát az ellátott épületek számára.

  Bajai Szent Rókus Kórház biomassza kazán az Új Széchenyi Terv támogatásával  
 • Kapcsolat
  Kattintson a kapcsolatfelvételhez